De bussen, trams en metro's in Rotterdam blijven volgens de normale dienstregeling rijden ondanks dat thuiswerken weer de norm wordt.
Volledig scherm
De bussen, trams en metro's in Rotterdam blijven volgens de normale dienstregeling rijden ondanks dat thuiswerken weer de norm wordt. © Arie Kievit

RET: Bussen, trams en metro's blijven gewoon rijden in Rotterdam

De bussen, trams en metro's in Rotterdam blijven gewoon rijden, ondanks dat mensen wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te werken. ,,Wij zien naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet nog geen reden om af te schalen’’, aldus een woordvoerder van vervoersbedrijf RET.

 1. Supersonische waterstofboot van TU Delft gedoopt in Nesselande...en nu op naar Monaco!
  PREMIUM

  Supersoni­sche waterstof­boot van TU Delft gedoopt in Nesselande...en nu op naar Monaco!

  Nu zijn ze in Nesselande heel wat gewend op het gebied van vooruitstrevende vaartuigen op de Zevenhuizerplas, maar een vliegende waterstofboot - klinkt als een nieuw speeltje van 007 - zagen ze er nooit eerder. Logisch, want het hightech duurzame scheepje zag pas onlangs het levenslicht, nadat enkele tientallen studenten van de TU Delft de door zonnepanelen aangedreven voorganger met pensioen stuurden en overschakelden op waterstof.
 2. Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit
  PREMIUM

  Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit

  De matzwarte spelersbus van Feyenoord draait het terrein af. De selectie vertrekt dinsdagochtend vanaf Trainingscomplex 1908 richting Rotterdam The Hague Airport. Waar de dijk achter het complex vaak volstaat met supporters, bleef het nu angstvallig leeg. Eén supporter trotseert het wisselvallige weer wél: Vincent Flach (33) moedigt de vertrekkende spelers aan op weg naar hun Conference League-finale.