Geen paraplu's zoals vorig jaar op het Rotterdamse Heemraadsplein. ‘Zandvoort aan de Maas’ is naar binnen verplaatst, vanwege ‘een foutje van de gemeente’.
Volledig scherm
Geen paraplu's zoals vorig jaar op het Rotterdamse Heemraadsplein. ‘Zandvoort aan de Maas’ is naar binnen verplaatst, vanwege ‘een foutje van de gemeente’. © Bart Hoogveld

Regen? Dankzij ‘foutje van de gemeente’ zitten Rotterdamse Formule 1-fans zondag zeker droog

Het zal toch niet? Bulderende onweersbuien met slagregens precies als Max Verstappen zijn Red Bull naar pole dirigeert. De voorspellingen voor Zandvoort zondag beloven niet veel goeds. Maar daar liggen de Max-fans in Rotterdam niet wakker van. Ze beleven dé race namelijk hoog en vooral droog in het Rotterdamse Prinses Theater. Dankzij ‘een foutje van de gemeente Rotterdam’, aldus de organisator. 

  1. Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit
    PREMIUM

    Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit

    De matzwarte spelersbus van Feyenoord draait het terrein af. De selectie vertrekt dinsdagochtend vanaf Trainingscomplex 1908 richting Rotterdam The Hague Airport. Waar de dijk achter het complex vaak volstaat met supporters, bleef het nu angstvallig leeg. Eén supporter trotseert het wisselvallige weer wél: Vincent Flach (33) moedigt de vertrekkende spelers aan op weg naar hun Conference League-finale.