René Perridon (links) en Juriaan van Woerkom op de plek waar hun nieuwbouwproject Hof van Cossee moet komen. De VvE van de achtergelegen Olympusflat heeft bezwaar gemaakt bij de rechter en trekt dit pas in als de projectontwikkelaars de portemonnee trekken.
Volledig scherm
PREMIUM
René Perridon (links) en Juriaan van Woerkom op de plek waar hun nieuwbouwproject Hof van Cossee moet komen. De VvE van de achtergelegen Olympusflat heeft bezwaar gemaakt bij de rechter en trekt dit pas in als de projectontwikkelaars de portemonnee trekken. © Jan de Groen

Projectontwikkelaar in Hillegersberg doet boekje open: ‘Bezwaarmakers eisen 6 ton’

Een prestigieus bouwproject in Hillegersberg ligt al twee jaar stil omdat de projectontwikkelaar overhoop ligt met bezwaarmakers in de omgeving. Het Rotterdamse OHG Vastgoed zou in totaal 6 ton moeten betalen om de bezwaren van tafel te krijgen. Zo werd tijdens een kopje koffie eventjes 150.000 euro gevraagd. Een onthullend kijkje achter de schermen.

 1. Wie herkent dit imposante schip ?
  raadplaat

  Wie herkent dit imposante schip ?

  Zo, dáár kwam een volk op af. Een indrukwekkende schuit bomvol publiek, en op de kade is het ook al dringen geblazen. Maar voor wie? Als je heel goed kijkt, dan kun je misschien net het gezicht zien van de hoogwaardigheidsbekleder die hier van boord stapt. Maar daarmee alleen nemen we geen genoegen. Want wanneer was deze happening, waar was dit en - dat natuurlijk ook - wie was erbij? Afijn, komt u maar op met uw anekdotes en herinneringen. Alvast een koninklijke buiging voor iedereen! Reageren op onze raadplaat? Mail naar rd.toen@ad.nl.
 2. Aanstaande bruiden konden door de lockdown niet naar Jessica, dus bracht zij de trouwjurken naar hen
  PREMIUM

  Aanstaande bruiden konden door de lockdown niet naar Jessica, dus bracht zij de trouwjur­ken naar hen

  Het zal je maar gebeuren: je opent net een bruidswinkel in september, kondigt de minister-president drie maanden later aan dat het land in lockdown gaat. Voor veel ondernemers moesten de fysieke winkels dus dicht. ,,Ik heb er een nacht van wakker gelegen, maar de dag erna heb ik alles omgegooid”, vertelt de Rijsoordse Jessica Charité-Hoogvliet (32) van Something Blue Bruidsmode in Barendrecht.
 3. Zwaan slaat zijn vleugels uit: Erasmusbrug schijnt het songfestival tegemoet

  Zwaan slaat zijn vleugels uit: Erasmus­brug schijnt het songfesti­val tegemoet

  Alsof de Zwaan zijn vleugels uitslaat. De majestueuze Erasmusbrug in Rotterdam werpt prachtige lichtbundels in de avondlucht, om zo het Eurovisie Songfestival te omarmen. ,,Een symbolisch en warm welkom aan de wereld en het Eurovisie Songfestival. Hello Europe’’, verklaart een woordvoerster van de organisatie dit spektakelstuk. De komende dagen zullen dit soort lichtshows ook te zien zijn bij andere iconen in de Maasstad, zoals Depot Boijmans Van Beuningen en Hotel New York.
 1. Coronanozems herontdekken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'
  Play

  Coronano­zems herontdek­ken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'

 2. Gewonde bij schietpartij in Oost-Souburg, 3 aanhoudingen
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Oost-Sou­burg, 3 aanhoudin­gen