Volledig scherm
Foto ter illustratie. © RV

Passagier wil niet doorlopen en slaat buschauffeur

Een man heeft dinsdagochtend een buschauffeur mishandeld op de Dorpsweg in Rotterdam. Het ging mis toen de man instapte bij de halte Katendrechtse Lagendijk. Toen de chauffeur hem vroeg een stukje door te lopen, begon hij te schelden en deelde hij een klap uit. 

De man stapte daarna uit en trapte de buitenspiegel van de bus kapot. Nadat hij even stond te schelden, ging hij ervandoor in de richting van de Katendrechtse Lagendijk. Tijdens het voorval zaten meerdere passagiers in bus. De politie roept getuigen op zich te melden. 

Het is niet voor het eerst dat een buschauffeur in de regio is mishandeld. Begin april werd een chauffeur door drie tieners geschopt en geslagen. Een week later was het weer raak. Een passagier viel een vrouwelijke chauffeur aan tijdens het rijden. Hierdoor botste het voertuig tegen een boom en lantaarnpaal.

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

  1. ‘De reiziger zou schande spreken van wat ik allemaal doe in de trein’
    PREMIUM

    ‘De reiziger zou schande spreken van wat ik allemaal doe in de trein’

    'Neus ophalen in de trein? Doe dat lekker thuis!' Ik smul van de rubriek Joost mag 't weten in deze krant. Wijsheid komt met de jaren, en aangezien Joost Prinsen (77) al een eind op weg is, beantwoordt hij al uw vragen. Deze keer wil iemand, die dagelijks met de trein tussen Rotterdam en Utrecht reist, weten waarom medereizigers voortdurend lawaaierig hun neus ophalen. 'Kunnen ze niet gewoon wachten totdat ze thuis zijn?'