Een overval op de Primera.
Volledig scherm
Een overval op de Primera. © MediaTV

Overvaller Primera probeert tijdens vlucht auto te stelen, maar komt niet ver met zijn buit

Een overvaller van tabakswinkel Primera aan de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam-Overschie kwam niet ver met zijn buit. Vlak na de overval is hij door de politie in de kraag gevat. 

De man wachtte in de zaak totdat een caissière de kassa opende en deed vervolgens een greep in de lade. Vervolgens ging hij er vandoor. Op zijn vlucht probeerde hij nog een auto van een vrouw te stelen, maar dat mislukte. Hij nam de benen en toen agenten de achtervolging inzetten, haalde hij ook nog een klein mes tevoorschijn.

Uiteindelijk wisten agenten de man in de boeien te slaan. Hij zit nu vast.

  1. Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Hartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnen blijven vanaf de stoep een hart onder de riem. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag met iedereen delen. Dinsdag vliegt er daarom een speciale AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis boven Rotterdam om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Wil je in beeld, meld je dan nu aan.