Het nieuwe pand in Hoogvliet op de locatie Nieuw Engeland. Hier begint eind 2022 de bouw van 40 kleine sociale huurwoningen voor starters op de woningmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe pand in Hoogvliet op de locatie Nieuw Engeland. Hier begint eind 2022 de bouw van 40 kleine sociale huurwoningen voor starters op de woningmarkt. © Gemeente Rotterdam

Op deze plekken komen binnen afzienbare tijd nieuwe flexwoningen voor jonge woningzoekenden

BouwstenenIn Hoogvliet op de locatie Nieuw Engeland begint dit jaar de bouw van veertig kleine sociale huurwoningen. Het is het startschot voor het project StartR van de gemeente Rotterdam dat starters aan een woonplek moet helpen. 

 1. Nou dan niet, ik stap met mijn hak op zijn teen, dan nog niet expres
  PREMIUM

  Nou dan niet, ik stap met mijn hak op zijn teen, dan nog niet expres

  Ik loop het vliegtuig binnen. Ik heb stoel 2F. Oh wauw, dat zijn stoelen met extra beenruimte. Lekker. Ik zit aan het raam maar moet me daarvoor langs een jongeman wurmen die geen zin heeft om op te staan. Nou dan niet, ik stap met mijn hak op zijn teen, dan nog niet expres. Ik zeg sorry maar hij heeft daar het humeur niet voor. Er komt een vriend naast hem zitten die mij wel vriendelijk toeknikt. Maar die hem met rust laat.
 2. Nieuw interieurtje nodig? Bas timmert al tien jaar aan de weg met zijn eigen ontwerp- en maatwerkstudio
  PREMIUM
  MADE IN 010

  Nieuw interieur­tje nodig? Bas timmert al tien jaar aan de weg met zijn eigen ontwerp- en maatwerk­stu­dio

  Hij wil er eigenlijk niet meer aan herinnerd worden, want een beetje gênant is het wel. Maar het verhaal hoe Bas de Keijzer van meubelontwerp- en maatwerkstudio Studio VanDe Keijzer voor zichzelf is begonnen, is te mooi om zomaar te laten liggen. ,,In 2011 belandde een Dumpert-filmpje van Lowlands bij mijn toenmalige werkgever, een fietsenwinkel in Vlaardingen. Die dacht dat ik ziek was, terwijl ik stond te feesten. Ik werd op staande voet ontslagen.”