Abdul El Issati
Volledig scherm
Abdul El Issati © FOTO AD

Nog één verdachte vast voor moord op Vlaardingse ‘Appie’

UpdateVan de drie mannen die in februari werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 26-jarige Vlaardinger Abdul El Issati (26), zit er nog één in voorlopige hechtenis. Justitie ziet hem - de 18-jarige Vlaardinger Luciano A. - als degene die de dodelijke schoten loste.

 1. Man die werd neergeschoten na dodelijke schietpartij in Vlaardingen blijkt onschuldig
  UPDATE/VIDEO

  Man die werd neergescho­ten na dodelijke schietpar­tij in Vlaardin­gen blijkt onschuldig

  De man die woensdagavond werd aangehouden nadat de 26-jarige Vlaardinger Abdul el Issati was doodgeschoten, is vandaag uit het ziekenhuis ontslagen. De man werd na een waarschuwingsschot geveld door een kogel van de politie, die hem in zijn bovenlijf raakte. Inmiddels is hij zo goed hersteld van zijn verwondingen, dat hij het ziekenhuis uit mag. Hij is op vrije voeten gesteld en geen verdachte meer.
 2. Wielewaalers blijven strijdlustig ondanks sloopplannen: ‘We laten ons niet onze eigen wijk uitzetten’

  Wielewaal­ers blijven strijdlus­tig ondanks sloopplan­nen: ‘We laten ons niet onze eigen wijk uitzetten’

  Als alle Wielewaalers zo strijdbaar zijn als Hennie Hoogkamer (62) - ‘hier geboren en getogen meneer’ - dan kunnen de voorstanders van nieuwbouw hun borst nog nat maken. Weliswaar beten de bewoners woensdag bij de Raad van State (RvS) in het stof, maar daarmee is de strijd geenszins gestreden, zegt ze. ,,We gooien het bijltje er niet bij neer. Daarvoor hebben we nog te veel vechtlust.’’
 3. Australiërs zó onder de indruk van ‘onze’ Stichting Ambulance Wens, dat ook daar wensen uitkomen

  Austra­liërs zó onder de indruk van ‘onze’ Stichting Ambulance Wens, dat ook daar wensen uitkomen

  Gratis wensen van terminale patiënten in vervulling brengen. De Stichting Ambulance Wens, gevestigd in Rotterdam-Albrandswaard, doet zeven dagen per week niet anders. Goed voorbeeld doet goed volgen, heeft oprichter Kees Veldboer inmiddels wel gemerkt. Over de hele wereld is zijn idee overgenomen. Dat nu ook The Flying Doctors in Australië die stap heeft gezet, maakt Veldboer trots.
 1. Strijenham: paradijselijke natuur, maar het mist een frituur
  Play

  Strijenham: paradijse­lij­ke natuur, maar het mist een frituur

 2. Eindelijk weer markt in Veere
  Play

  Eindelijk weer markt in Veere