Ralph de Kreij (links) en Gerard van Urk (midden) van restaurant Perron in Nieuwerkerk gaan noodmaaltijden verstrekken aan mensen in Zuidplas die getroffen zijn door het virus.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralph de Kreij (links) en Gerard van Urk (midden) van restaurant Perron in Nieuwerkerk gaan noodmaaltijden verstrekken aan mensen in Zuidplas die getroffen zijn door het virus. © Frank de Roo

Nieuw initiatief: gratis ‘noodmaaltijden’ gemaakt in lokale restaurants voor mensen die ziek zijn

Wat als je ziek bent en niet kunt koken? Voor die mensen in de gemeente Zuidplas regelt Nieuwerkerker Ralph de Kreij nu noodmaaltijden, gemaakt in lokale restaurants.

Gratis eten, gemaakt in restaurants die nu door de coronacrisis hun keukens toch minder kunnen benutten. Bedoeld voor de mensen die even omhoog zitten. Doordat ze bijvoorbeeld ziek zijn, zelf geen boodschappen kunnen doen en niet de hulp in kunnen schakelen van familie of vrienden. 

  1. Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Hartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnen blijven vanaf de stoep een hart onder de riem. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag met iedereen delen. Dinsdag vliegt er daarom een speciale AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis boven Rotterdam om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Wil je in beeld, meld je dan nu aan.