De schoolexamens zijn vandaag begonnen. Zoals hier op het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel, waar de leerlingen zwoegen voor hun diploma. Vandaag stonden de vakken Nederlands (mavo), bedrijfseconomie (havo) en wiskunde (vwo) op het programma.
Volledig scherm
De schoolexamens zijn vandaag begonnen. Zoals hier op het Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel, waar de leerlingen zwoegen voor hun diploma. Vandaag stonden de vakken Nederlands (mavo), bedrijfseconomie (havo) en wiskunde (vwo) op het programma. © Stephan Tellier

Na twee jaar weer eindexamenzenuwen: ‘Leerlingen hebben die spanning wel gemist’

Het is zover: wekenlang blokken, de hersens laten kraken en pieken op het juiste moment. De eindexamens zijn begonnen. En dat na een bijzonder jaar. Zo’n 240 leerlingen van het Krimpenerwaard College trappen deze week af voor de laatste loodjes. 

  1. Internationaal succes lonkt voor Davina Michelle na show van ‘topniveau’
    PREMIUM
    recensie

    Internatio­naal succes lonkt voor Davina Michelle na show van ‘topniveau’

    Eenmalig zou ‘ie te zien zijn, de show van Davina Michelle op het gloednieuwe online-concertplatform Hymn. Wie zich over de streep liet trekken door die gedachte, en vooraf voor 14 euro een kaartje kocht, bleek woensdagavond spekkoper: het online in 31 landen te volgen concert van de Rotterdamse zangeres was weliswaar niet live, maar wel een dik uur lang van absoluut internationaal topniveau.