Volledig scherm
© MediaTV

Motorcrosser zonder helm vlucht als hij politiewagen ziet en knalt op auto

Een motorcrosser (24) is vanavond tijdens een vlucht voor de politie op een auto geknald. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Johannes Brandstraat en de Putselaan in Rotterdam-Zuid. Zowel de motorrijder als de bestuurder van de auto zijn met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten zagen de man over de Laan op Zuid op de motor rijden. Hij ging er, bij het zien van de patrouillewagen, vol gas vandoor richting de Putselaan. Toen hij van richting veranderde, klapte hij met grote snelheid op een auto. De auto is zwaar gehavend. 

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Zowel de motorcrosser als de bestuurder van de auto zijn met letsel naar het ziekenbuis gebracht. De motorrijder droeg geen helm en zijn voertuig was niet voorzien van een kenteken.

.
Volledig scherm
. © MediaTV
  1. Nieuwe coalitie voelt als ‘dolksteek’ voor grootste partij van Krimpen
    PREMIUM

    Nieuwe coalitie voelt als ‘dolksteek’ voor grootste partij van Krimpen

    Na vijf maanden ruzie en conflicten krijgt Krimpen aan den IJssel een nieuwe coalitie. De SGP keert terug in het college. Ook de VVD zit erbij. Die partij wordt door Stem van Krimpen verweten ‘achter de rug’ van het vorige college een nieuw akkoord te hebben gesmeed. ,,Een dolksteek’’, vindt Stem-wethouder Kirsten Jaarsma, wiens partij de stekker er in december vorig jaar uittrok omdat het vertrouwen in de VVD ‘onherstelbaar’ was beschadigd.