Volledig scherm
De politie onderzoekt de situatie aan de Hietkamp. © MediaTV

Mogelijk schot gelost bij vechtpartij Hietkamp in Rotterdam-Zuid

De politie is uitgerukt naar de Hietkamp in Rotterdam-Zuid voor de melding van een vechtpartij. Mogelijk is hierbij ook een schot gelost.  In een woning zou een ruzie zijn ontstaan die uit de hand is gelopen. Twee personen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. 

Er wordt een onderzoek in gesteld naar wat er precies is gebeurd. Volgens getuigen ter plaatse zouden er twee schoten zijn gehoord. In de straat staat een ambulance en er lopen veel politie-agenten rond. 

Afgelopen juni vond ook een schietpartij plaats aan de Hietkamp. Toen raakte een man lichtgewond. Een 33-jarige man werd toen aangehouden als verdachte. 

Volledig scherm
Een persoon wordt meegenomen naar het bureau. © MediaTV
  1. Energietransitie in regio Rijnmond: hoe nu verder? Luister de podcast

    Energie­tran­si­tie in regio Rijnmond: hoe nu verder? Luister de podcast

    Gaan de gemeenten in onze regio er in slagen om de uitstoot van CO2 uiterlijk in 2030 te halveren? Uit een enquête van het AD en Rijnmond kwam deze week een somber beeld naar voren. Wat moet er nu gebeuren? Deze vragen staat centraal in een podcast met klimaatdeskundige Adriaan Korthuis en de verslaggevers Antti Liukku (AD Rotterdams Dagblad) en Thijs Blom (RTV Rijnmond) onder leiding van Ruud van Os. Het is hier te beluisteren.