Bokito en de andere gorilla’s zijn volledig hersteld.
Volledig scherm
Bokito en de andere gorilla’s zijn volledig hersteld. © AD

Met corona besmette gorilla’s en leeuwen in Blijdorp weer helemaal gezond

De gorilla’s en leeuwen in Diergaarde Blijdorp die in november besmet raakten met het coronavirus, zijn allemaal hersteld. Dat laat wethouder dierenwelzijn Vincent Karremans weten op Twitter. 

 1. Bokito moet voorlopig wachten op vaccin tegen corona: ‘Middel in testfase’

  Bokito moet voorlopig wachten op vaccin tegen corona: ‘Middel in testfase’

  Gorilla Bokito en zijn familie in Diergaarde Blijdorp moeten nog een poosje wachten op een inenting tegen corona. Op dit moment wordt er in de Verenigde Staten hard gewerkt aan een vaccin, dat nieuwe besmettingen met het virus moet voorkomen, zegt een woordvoerster van Apenheul, deskundig op het gebied van mensapen. ,,Dit middel bevindt zich nog in de testfase. Misschien dat het op termijn ook in Europa beschikbaar komt.’’
 2. Dit bedrijf helpt mee aan vormgeven van Rotterdam: ‘Wij hebben de stad mede haar smoel gegeven’
  PREMIUM

  Dit bedrijf helpt mee aan vormgeven van Rotterdam: ‘Wij hebben de stad mede haar smoel gegeven’

  Al een eeuw lang staat Spindler bekend als dé totaalinstallateur van Rotterdam. De stad die dit familiebedrijf achter de schermen mede heeft vormgegeven. Ze bouwden mee aan de Kuip, waren betrokken bij de wederopbouw en staan vaak vooraan als er wéér een nieuwe woontoren aan de skyline wordt toegevoegd. Van De Hoge Heren tot en met de Markthal en straks het nieuwe ‘oude’ postkantoor; allemaal dragen ze het stempel van Spindler.