Melike Sahin woont in Rotterdam West, haar moeder is overleden, nu moet ze de huurwoning waar ze met haar moeder woonde, verlaten van Havensteder.
Volledig scherm
PREMIUM
Melike Sahin woont in Rotterdam West, haar moeder is overleden, nu moet ze de huurwoning waar ze met haar moeder woonde, verlaten van Havensteder. © Frank de Roo

Melike (28) moet het huis uit na het overlijden van haar moeder: ‘Hier liggen alle herinneringen’

Melike Sahin (28) uit Rotterdam-West verloor vorig jaar haar moeder aan de gevolgen van nierfalen. De woningcorporatie wil dat ze vertrekt uit het ouderlijk huis, waar ze haar hele leven heeft gewoond. Maar hoe en waar vindt ze een geschikte woning op de krappe woningmarkt? ,,De woningcorporatie laat me huizen zien die ze niet wegkrijgen, naast een seksshop.”  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.