Volledig scherm
Politie © ANP XTRA

Melding schietpartij Kruiskade, maar politie vindt helemaal niets

De politie is vannacht tegen vijven uitgerukt naar de Kruiskade in het centrum van Rotterdam na een melding dat er iemand met een vuurwapen was gezien en dat er geschoten was. Er is onderzoek gedaan in de omgeving, maar agenten hebben niks aangetroffen. 

,,Een schietincident laat sporen achter”, vertelt een woordvoerder van de politie. Op de Kruiskade werd echter geen enkel bewijs gevonden, er lagen bijvoorbeeld geen hulzen.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in voor de nieuwsbrief!

  1. ‘Racistische’ vlag op West-Kruiskade verwijderd na ophef: ‘Wij dachten dat Rotterdam dit wel aankon’
    Update

    ‘Racisti­sche’ vlag op West-Kruiskade verwijderd na ophef: ‘Wij dachten dat Rotterdam dit wel aankon’

    Op sociale media is grote ophef ontstaan over teksten op vlaggen op de West-Kruiskade. Rotterdammers reageren woedend op de ‘racistische’ leuzen. Vooral de banier met ‘De Kroepoeks Klanstraat’ leidde tot verontwaardiging. De bedenkers van de teksten, leden van de winkeliersvereniging van de multiculturele straat, stonden vanmorgen nog pal achter hun teksten: ,, Mensen die het niet snappen, vallen erover. Mensen die het wel snappen, vinden het leuk.’’ Maar de gewraakte banier is inmiddels tóch verwijderd.