Het verjaardagsbezoek van een 95-jarige man aan Miniworld duurde veel langer omdat de Valys maar niet kwam. Directeur Marc van Buren was woedend dat de man moest wachten.
Volledig scherm
Het verjaardagsbezoek van een 95-jarige man aan Miniworld duurde veel langer omdat de Valys maar niet kwam. Directeur Marc van Buren was woedend dat de man moest wachten. © Privéfoto

Meer problemen met ouderenvervoer afgelopen weekend: ‘Mijn moeder heeft gehuild omdat ze zo afhankelijk is’

De 95-jarige man die uren moest wachten op zijn rit naar huis na een bezoek aan Miniworld in Rotterdam was niet de enige die dit weekeinde problemen had met Valys, dat vooral ouderen vervoert. Door een grote storing het hele weekeinde bij de Rotterdamse vervoerder stonden niet alle ritten in het systeem. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.