Richard H. is veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf voor het aanranden van twee meisjes en het zitten aan zijn geslachtsdeel in het Schollebos.
Volledig scherm
Richard H. is veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf voor het aanranden van twee meisjes en het zitten aan zijn geslachtsdeel in het Schollebos. © Eric Elich

Man moet na hoger beroep toch de cel in voor aanranding van meisjes van 6 en 9 jaar oud

Voor het aanranden van twee meisjes van toen 6 en 9 jaar oud is Richard H. in hoger beroep alsnog tot een gevangenisstraf veroordeeld. De meisjes werden in oktober 2018 in de buurt van hun huis in de omgeving van het Schollebos in Capelle aan den IJssel op de grond gedrukt en betast.

  1. Twee mannen in Schiedam aangehouden voor betrokkenheid bij schietpartij met drie gewonden
    PREMIUM
    Update | Met video

    Twee mannen in Schiedam aangehou­den voor betrokken­heid bij schietpar­tij met drie gewonden

    Een ruzie over een klusrekening is vrijdagmiddag in Rotterdam-Overschie compleet uit de hand gelopen. De bewoonster van een huis aan de Rodenburgstraat ging een aannemer te lijf met een tegel, waarna de man volgens buren een vuurwapen pakte en schoot. Twee mannen, vermoedelijk onschuldige stratenmakers, en een vrouw raakten gewond. De politie heeft inmiddels twee mannen aangehouden in een woning aan de Galileistraat in Schiedam.