Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man met bivakmuts aangehouden in centrum van Rotterdam

De politie heeft maandagmiddag een man aangehouden die met een bivakmuts op rondliep op de Coolsingel in Rotterdam. Omstanders waren bang dat de man een overval wilde plegen en alarmeerden de politie.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Elvis-dienst moet Ommoord weer opbeuren, want niets zalft zo zalig als de stem van The King
  PREMIUM

  El­vis-dienst moet Ommoord weer opbeuren, want niets zalft zo zalig als de stem van The King

  In tijden van nood zitten de kerken vol. En nood is er: een oorlog in Europa, een voor burgers steeds nijpender wordende energiecrisis en volop onvrede. Dikke kans dus dat de Open Hofkerk in Rotterdam-Ommoord eind volgende maand mudvol zit bij de speciale Elvis-dienst van dominee Fred Omvlee. Want niets zalft zo zalig als de zwoele stem van The King met zijn oeuvre aan gospels. ‘Elvis raakt je in je ziel’.