Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man blijkt toch geen woningovervaller te zijn

De politie heeft een 27-jarige man vrijgelaten die toch geen overvaller bleek te zijn. De man voldeed aan het signalement van getuigen, maar bleek na onderzoek niets te maken te hebben met een woningoverval aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam. 

Een overvaller stond gisteren rond 10.00 uur in de tuin van een 76-jarige bewoonster. Hij wilde haar geld en pinpas hebben. Een omwonende hoorde de vrouw schreeuwen en zag de overvaller wegrennen. De bewoonster kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. 

Korte tijd later werd een verdachte aangehouden, omdat hij voldeed aan het signalement dat getuigen hadden opgegeven. De man is inmiddels vrijgelaten. Volgens de politie is het onderzoek in volle gang.

  1. Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Hartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnen blijven vanaf de stoep een hart onder de riem. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag met iedereen delen. Dinsdag vliegt er daarom een speciale AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis boven Rotterdam om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Wil je in beeld, meld je dan nu aan.