Een 71-jarige man is overleden na een vechtpartij in een café aan de Wolphaertshof in Rotterdam-Zuid. De politie heeft een 38-jarige Rotterdammer aangehouden.
Volledig scherm
Een 71-jarige man is overleden na een vechtpartij in een café aan de Wolphaertshof in Rotterdam-Zuid. De politie heeft een 38-jarige Rotterdammer aangehouden. © ANP

Man (71) overleden na vechtpartij in café Rotterdam-Zuid

Een 71-jarige man is overleden na een vechtpartij in een café aan de Wolphaertshof in Rotterdam-Charlois. Bij de knokpartij raakt hij zeer ernstig gewond. Later is hij in het ziekenhuis overleden. Een 38-jarige Rotterdammer is aangehouden. Dit heeft de politie vrijdag bekend gemaakt. 

  1. Koen (17): ‘Als het even kan, ben ik over 20 jaar met pensioen en woon ik de helft van het jaar op Ibiza’
    PREMIUM
    ik zeg je

    Koen (17): ‘Als het even kan, ben ik over 20 jaar met pensioen en woon ik de helft van het jaar op Ibiza’

    Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Samen met zijn familie zit Koen van den Bulk, vernoemd naar voetballer Coen Moulijn, regelmatig bij Feyenoord op de tribune: „Het lijkt of die seizoenskaart ook steeds duurder wordt.”