Rachel Pop (l) en Maaike Maurer uit Vlaardingen zijn inmiddels al bijna een jaar de eigenaren van De Plantenpotten webshop.
Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Pop (l) en Maaike Maurer uit Vlaardingen zijn inmiddels al bijna een jaar de eigenaren van De Plantenpotten webshop. © Privéfoto

Maaike en Rachel gingen van een bezoek aan de Thaise jungle naar hun eigen planten én pottenwebshop

Maaike Maurer (30) en Rachel Pop (31) uit Vlaardingen begonnen het nieuwe jaar goed. Op exact 1 januari 2021 lanceerden zij hun website voor planten met bijpassende potten. Omdat zij een stel zijn dat wel van dit groen in huis houdt, kreeg de webshop de naam ‘De Plantenpotten’. ,,Een beetje zelfspot moet kunnen toch?”, lacht Maurer.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?