De bijlage van de Havenloods speciaal voor kinderen.
Volledig scherm
De bijlage van de Havenloods speciaal voor kinderen. © Havenloods

Leesvoer voor jonge Rotterdammers in speciale Kinderkrant

Lekker leesvoer voor Rotterdamse kinderen. In de Havenloods van vandaag zit een liefst acht pagina’s dikke Kinderkrant, vol interessante artikelen, foto’s en interviews voor de lokale jeugd die door de coronacrisis een flinke poos thuis moet blijven. Een bijlage die dankzij de stichting Droom en Daad tot stand is gekomen.

De Rotterdamse slogan Sterker door Strijd staat centraal, uiteraard óók voor de jongste inwoners. ,,Als we samen onze schouders zetten onder een gezonde samenleving met een levendige geest en een groot hart, dan komen we dit te boven’’, zo wordt op de voorpagina gemeld. Bovendien kunnen de kids hun creativiteit loslaten in de Kinderkunstbode, met onder andere een fraaie kleurplaat, verhalen en leuke weetjes.

Wie de kinderkrant zelf wil bekijken, kan ‘m hier downloaden.

  1. Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Rotterdam, laat je zien aan de AD-drone!

    Hartjes en lieve teksten van stoepkrijt, vlaggen, compleet oranje straten, dikke duimen omhoog en enthousiast gezwaai. Nederland blijft thuis, maar steekt iedereen die moet werken of binnen blijven vanaf de stoep een hart onder de riem. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag met iedereen delen. Dinsdag vliegt er daarom een speciale AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis boven Rotterdam om al die opbeurende ‘straatkunst’ van bovenaf te filmen. Wil je in beeld, meld je dan nu aan.