De timing van de keuken en de bediening lijkt eerder het resultaat van een loterij dan een doordachte bedrijfsvoering: Je moet maar net geluk hebben wat, wie en wanneer je iets aan tafel krijgt bij Tandoor 16.
Volledig scherm
PREMIUM
De timing van de keuken en de bediening lijkt eerder het resultaat van een loterij dan een doordachte bedrijfsvoering: Je moet maar net geluk hebben wat, wie en wanneer je iets aan tafel krijgt bij Tandoor 16. © Frank de Roo

Kan Indiaas restaurant Tandoor 16 de ‘zeventjes-impasse’ doorbreken?

De Gouden PollepelVoor de rubriek De Gouden Pollepel bezoekt en beoordeelt het AD Rotterdams Dagblad wekelijks een restaurant in de regio. Deze week: Tandoor 16 in Rotterdam.

Kan Tandoor 16, een 'unusual Indian', zoals eigenaar en chef-kok Derk Jan (DJ) Wooldrik zijn zaak noemt, de zeventjes-impasse doorbreken?

  1. Familie doodgereden Wim van der Linden (63) woedend op automobilist: ‘Hij heeft hem twee keer aangereden’
    PREMIUM

    Familie doodgere­den Wim van der Linden (63) woedend op automobi­list: ‘Hij heeft hem twee keer aangereden’

    Machteloos voelen ze zich. Het liefst zouden Rotterdammers Lou en Ger van der Linden wraak nemen op de 18-jarige automobilist die zondag op de Carnisselaan in Rotterdam-Zuid zonder rijbewijs en waarschijnlijk onder invloed van lachgas hard achterop hun broer Wim (63) botste. In zijn vlucht reed de verdachte volgens getuigen en de politie nogmaals over het slachtoffer. Wim, die op een steenworp afstand van zijn woning fietste, overleed dezelfde dag in het ziekenhuis.