Medewerkers staan in de Malmo Arena tijdens de generale repetitie, een dag voor de finale van het Eurovisiesongfestival in 2013.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers staan in de Malmo Arena tijdens de generale repetitie, een dag voor de finale van het Eurovisiesongfestival in 2013. © ANP Kippa

Jongeren in de rij voor baan tijdens songfestival: ‘Iedereen welkom zich te melden’

Iedereen wil een graantje meepikken van het Eurovisie Songfestival dat in mei neerstrijkt in Rotterdam. De animo onder jongeren om te werken tijdens het muziekspektakel is enorm. Op een eerste vacature reageerden al 160 mensen.

Toeristen rondleiden door de stad, biertjes tappen bij een van de vele horecazaken of het verkeer in goede banen leiden. Er zijn talloze baantjes te verzinnen tijdens het mega-evenement. Uitzendbureau Young Capital zette een eerste vacature online waarop binnen de kortste keren 160 reacties kwamen.

  1. Rotterdam Partners biedt met ‘platform’ de helpende hand tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Rotterdam Partners biedt met ‘platform’ de helpende hand tijdens coronacri­sis

    Rotterdam Partners bundelt een keur aan initiatieven die zijn opgestart om Rotterdammers en ondernemers tijdens de coronacrisis een handje te helpen. Op een vanmiddag gelanceerd platform brengt de organisatie allerlei projecten samen, variërend van thuis sporten tot de bezorging van boodschappen. ,,Ook in deze moeilijke tijd zijn de typisch Rotterdamse doorzettingskracht en aanpakkersmentaliteit voelbaar en zichtbaar’’, zo luidt de toelichting.