Grindr is bedoeld om homoseksuele mannen met elkaar in contact te brengen. Leden moeten minimaal 18 jaar zijn, maar minderjarigen vullen soms een vals geboortejaar in.
Volledig scherm
PREMIUM
Grindr is bedoeld om homoseksuele mannen met elkaar in contact te brengen. Leden moeten minimaal 18 jaar zijn, maar minderjarigen vullen soms een vals geboortejaar in. © ANP XTRA

Jongen (16) had maandenlang seks met mannen voor geld: ‘Dacht dat hij 18 was’

Een 16-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel heeft zichzelf maandenlang verkocht voor seks met volwassen mannen. Na een underoveractie van de politie liepen de puber, maar vooral zijn klanten, tegen de lamp. Twee meerderjarige mannen verschenen donderdag voor de rechter. 

 1. De preken duurden zo lang, dat zelfs de organist wel eens in slaap viel
  PREMIUM
  Rotterdam van Toen

  De preken duurden zo lang, dat zelfs de organist wel eens in slaap viel

  Nou beste lezers, we zijn op stoom de laatste weken. De mailtjes golven over ons heen, of het raadplaatje nu het Oude Noorden betreft, Delfshaven, Ommoord of ergens diep in Charlois. Logisch misschien, met die lockdown, want alle supporters van Rotterdam van Toen zitten vooral thuis en hebben voldoende tijd om even lós te gaan op zo’n zoekfoto. In dit geval de Charloisse Kerksingel, al werd die naam op ontelbare manieren gespeld.
 2. Michel en Suzan zien met lede ogen aan hoe hun dochter (21) afglijdt: ‘Niemand helpt ons!’
  PREMIUM

  Michel en Suzan zien met lede ogen aan hoe hun dochter (21) afglijdt: ‘Niemand helpt ons!’

  Ouders willen voor hun kinderen eigenlijk maar één ding: dat ze gelukkig worden. Doemen er problemen op, dan zijn er allerlei hulpinstanties om aan te kloppen. Maar zodra je kind 18 is, raak je als vader en moeder de grip kwijt. Zo moeten Michel en Suzan nu machteloos toezien hoe hun dochter verder en verder afglijdt, drugs gebruikt en in de prostitutie is beland. ,,Het systeem in dit land faalt.”