De politie verspreidde de foto van James B. toen uit onderzoek bleek dat hij contact had gehad met het 12-jarige Rotterdamse meisje dat vermist was.
Volledig scherm
De politie verspreidde de foto van James B. toen uit onderzoek bleek dat hij contact had gehad met het 12-jarige Rotterdamse meisje dat vermist was. © Politie

James B. ontkent ontucht met 12-jarig meisje, maar dna-spoor wijst in zijn richting

James B. stond vandaag voor de eerste keer voor de rechter voor het plegen van ontucht met een 12-jarig Rotterdams meisje. De 50-jarige Amerikaan zou de jonge scholiere hebben misbruikt in een kamer van het Hilton Hotel. Er is dna-bewijs gevonden, maar James B. ontkent alle aantijgingen van misbruik. 

  1. Algerabrug staat bij vlagen muurvast: ‘Dit kost ons tienduizenden euro’s’
    PREMIUM

    Algerabrug staat bij vlagen muurvast: ‘Dit kost ons tienduizen­den euro’s’

    De Algerabrug in Krimpen aan den IJssel is een van de kwetsbaarste verbindingen in de regio Rotterdam. Maar door afsluitingen nabij de brug voor de reconstructie van de grote kruising is het er nog veel drukker. Automobilisten en ondernemers wachten ondertussen met spanning af hoe de verkeersdrukte zich de komende weken gaat ontwikkelen. ,,Dit kost ons tienduizenden euro’s’’, vreest Marco van Egeraat, voorzitter van de Ondernemerskring Krimpen.