Hulpdiensten bij de woning aan Sumatraweg
Volledig scherm
Hulpdiensten bij de woning aan Sumatraweg © MediaTV

Jamal (42) overlijdt 1,5 jaar na zware mishandeling alsnog aan verwondingen

De man die op oudejaarsavond bij een ruzie ernstig gewond raakte, is na een coma van anderhalf jaar alsnog overleden. De toen 42-jarige Jamal raakte gewond in een woning aan de Sumatraweg in Rotterdam-Katendrecht. Het Openbaar Ministerie (OM) looft een beloning van 15.000 euro uit voor een gouden tip.   

 1. Waar stonden deze mooie Hollandse huisjes?
  Raadplaat

  Waar stonden deze mooie Hollandse huisjes?

  Zo makkelijk als de zoekfoto van vorige week was, zo moeilijk is de opname van deze week. Want dit kan overál zijn. Alhoewel, er zijn wat herkenningspunten, zoals dat ‘holletje’ voor de deur en die kekke geveltjes. En de heel Hollandse tuintjes. Afijn, we leggen de bal bij u, en vragen uitgebreid te schrijven over uw herinneringen aan deze plek. Niet alleen waar het is, maar ook wie hier woonde, wat er te beleven viel, uit welk jaar de foto stamt en hoe het leven destijds was in dit machtig mooie deel van Rotterdam. Wie veel en lang schrijft, die blijft. Dus krabbel uw pen leeg! Reageren op onze raadplaat? Stuur uw mailtje naar rd.toen@ad.nl
 2. José en Richard moesten romance geheim houden op 'loveboat' ss Rotterdam: 'We zijn nooit betrapt’
  PREMIUM

  José en Richard moesten romance geheim houden op 'loveboat' ss Rotterdam: 'We zijn nooit betrapt’

  Een verboden liefde was het. Als ‘de baas’ er achter zouden komen, werden de lovebirds direct op het vliegtuig naar huis gezet. Op eigen kosten. Maar liefde laat zich niet sturen, dus deden Richard (nu 74) en José (nu 76) Righart van Gelder heel voorzichtig. Deze week kwamen ze uit Enkhuizen terug naar waar het begon: het ss Rotterdam, hun loveboat, om er hun 50-jarig huwelijk te vieren.