Het huisje van Astrid Moerman in Vreewijk is keurig gerenoveerd, maar het dak is nog steeds niet helemaal gerepareerd na de zware storm van vorig jaar. Op de foto is het niet te zien, maar bovenop het dakraam ontbreken achttien dakpannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huisje van Astrid Moerman in Vreewijk is keurig gerenoveerd, maar het dak is nog steeds niet helemaal gerepareerd na de zware storm van vorig jaar. Op de foto is het niet te zien, maar bovenop het dakraam ontbreken achttien dakpannen. © Frank de Roo

Jaar na storm nog steeds kapot dak: ‘Dán corona, dán de oorlog in Oekraïne en dán hoge energieprijzen’

Bijna een jaar geleden liet een verschrikkelijke storm een spoor van vernieling achter. Is alle schade nu hersteld? Niet in de Rotterdamse wijk Vreewijk, want op het dak van Astrid Moerman ontbreken nog steeds achttien dakpannen. Ze is helemaal klaar met de verhuurder, zegt ze.

0 reacties

 1. Daarom blijft er aandacht voor Laura H. en andere met ‘koks’ getrouwde koekjes bakkende ‘huisvrouwen’
  PREMIUM
  column

  Daarom blijft er aandacht voor Laura H. en andere met ‘koks’ getrouwde koekjes bakkende ‘huisvrou­wen’

  De verkrachtingsscène was aangrijpend en het deel waarin de mediafascinatie voor IS-vrouwen werd blootgelegd ronduit hilarisch. De makers van Toneelgroep Maastricht hadden zoveel aandacht besteed aan de details dat ik me even in Irak waande. Ergens in een tent, tegenover een tot slaaf gemaakte vrouw. Ondertussen snikte de jezidi-vriend naast me: eindelijk een groot podium voor het verhaal van de slachtoffers.
  Rotterdam