De winkel van het Accent College Capelle is open. Studenten kunnen in de praktijk leren hoe het is om in een winkel te werken. Directeur Erik Roth (wit overhemd) is maar wat trots.
Volledig scherm
PREMIUM
De winkel van het Accent College Capelle is open. Studenten kunnen in de praktijk leren hoe het is om in een winkel te werken. Directeur Erik Roth (wit overhemd) is maar wat trots. © Frank de Roo

In Het Meesterwerk verkopen leerlingen lokale producten (en krijgen ze gelijk praktijkonderwijs)

Met fel groene en roze wanden is de fonkelnieuwe zaak Het Meesterwerk een opvallende verschijning in het Capelse winkelcentrum Schollevaar. In de winkel werken leerlingen van het Accent Praktijkonderwijs. Zij verkopen lokale producten.

  1. ‘Mooi paars’ college geeft direct gas: dit zijn de nieuwe plannen voor Capelle
    PREMIUM

    ‘Mooi paars’ college geeft direct gas: dit zijn de nieuwe plannen voor Capelle

    Capelle aan den IJssel wil de inwoners de komende jaren laten meebeslissen over het wel en wee van hun buurt. Het nieuwe college van Leefbaar Capelle, VVD, D66 en PvdA - ‘mooi paars’ - wil in delen van de stad onder Capellenaren peilen of een bepaald idee in goede aarde valt. Ook op andere vlakken krijgen burgers volop de kans om hun zegje te doen over zaken die hen boven het hoofd hangen. Burgemeester Peter Oskam waakt over dit proces.