In de Haagse wijk Ypenburg zit al een indrukwekkende megastore met Aziatische A-merken, de Amazing Oriental die naar het Zuidplein komt wordt ongeveer even groot.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Haagse wijk Ypenburg zit al een indrukwekkende megastore met Aziatische A-merken, de Amazing Oriental die naar het Zuidplein komt wordt ongeveer even groot. © Peter Franken

In dit Rotterdamse winkelcentrum komt een walhalla voor de liefhebbers van Aziatisch eten

Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam krijgt er een attractie bij. In de nieuwe uitbouw die eind 2022 klaar moet zijn, vestigt zich een megatoko van de Aziatische supermarktketen Amazing Oriental. In het noedelwalhalla komt ook een (afhaal)restaurant met dakterras.

 1. Liever geen mensenmassa’s dit jaar: Black Friday duurt daarom maar liefst vijf dagen

  Liever geen mensenmassa’s dit jaar: Black Friday duurt daarom maar liefst vijf dagen

  Shop till you drop. Het kan dit corona-najaar nog steeds in de Rotterdamse binnenstad. Maar liever niet meer allemaal tegelijk op Black Friday, het uit Amerika overgewaaide koopjesfestijn waarbij je op de laatste vrijdag van november tegen stuntprijzen cadeaus voor de feestdagen kunt inslaan. In de hoop de drukte een beetje te spreiden, beginnen woensdag de Five Day Deals. Vijf dagen voordelig shoppen in plaats van één.
 1. Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstappens bolide
  Play

  Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstap­pens bolide

 2. Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbalteam
  Play

  Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbal­team