Slechts een handjevol ondernemers in hartje Rotterdam houdt nu het kouder wordt de winkeldeuren dicht. Parfumerie Douglas in de Koopgoot zou wel willen, maar kan niet, vanwege de grote schuifpui.
Volledig scherm
Slechts een handjevol ondernemers in hartje Rotterdam houdt nu het kouder wordt de winkeldeuren dicht. Parfumerie Douglas in de Koopgoot zou wel willen, maar kan niet, vanwege de grote schuifpui. © Frank de Roo

‘Ik ga per definitie uit principe niet die winkel in als de deur wagenwijd open staat’

LezersbrievenEen lezer is blij dat meerdere winkels in het centrum van Rotterdam de deuren dichthouden om de warmte binnen te houden. Daar zouden volgens haar andere winkeliers een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook iets op uw hart? Laat het ons weten.

  1. Doodgestoken Daniël (27) trok zelf als eerste mes: ‘Bewijs dat wapen op zak recept is voor ellende’
    PREMIUM
    rechtszaak

    Doodgesto­ken Daniël (27) trok zelf als eerste mes: ‘Bewijs dat wapen op zak recept is voor ellende’

    De dood van de 27-jarige Daniël in de buurt van het Museumpark in Rotterdam bracht in de zomer van 2021 veel teweeg. Tijdens de rechtszaak tegen de verdachte bleek echter dat de Rotterdammer die nacht zelf als eerste een mes trok. Met desastreuze gevolgen. ,,Helaas is deze zaak het zoveelste bewijs dat een wapen op zak een recept is voor ellende, zeker als er alcohol in het spel is.”