Volledig scherm
De 25-jarige Hicham Mimouni wordt gezocht voor de liquidatiepoging op een 31-jarige man in Rotterdam © FOTO OPSPORING VERZOCHT

Identiteit verdachte van poging liquidatie in Allard Piersonstraat vrijgegeven

De politie heeft de identiteit bekend gemaakt van de verdachte die wordt gezocht voor een poging tot liquidatie in Rotterdam, afgelopen 21 mei. Het gaat om de 25-jarige Hicham Mimouni. Vanavond is in het tv-programma Opsporing Verzocht een foto van hem getoond. 

Het slachtoffer werd in de Allard Piersonstraat in de wijk het Nieuwe Westen iets voor negen uur onder vuur genomen.  Het 31-jarige slachtoffer raakte zwaargewond en werd in kritische toestand naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht. Hij zou daar enkele dagen zijn bewaakt omdat de vrees zou bestaan dat opnieuw een aanslag op zijn leven zou worden gepleegd. De toestand van de man is nog altijd zorgwekkend. 

Over de achtergronden van het schietincident en de identiteit van het slachtoffer wordt nog niets naar buiten gebracht. Er zijn na de schietpartijcamerabeelden veiliggesteld. Of die belangrijke aanwijzingen hebben opgeleverd, is nog onduidelijk. 

Volledig scherm
Een agent doet na de schietpartij onderzoek in de Allard Piersonstraat. © FOTO MEDIATV

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!