Ellen Verkoelen - lijsttrekker 50Plus - is enthousiast over de plannen om huizen van ouderen te delen om woningnood tegen te gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Ellen Verkoelen - lijsttrekker 50Plus - is enthousiast over de plannen om huizen van ouderen te delen om woningnood tegen te gaan. © Sanne Donders

Huizen delen als oplossing voor woningnood: ‘Je deelt niet alleen die ene kamer, maar alles’

LezersbrievenNiet iedereen is enthousiast over de plannen van woningcorporatie Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR) om woningen te delen of te splitsen om meer betaalbare huurwoningen voor ouderen te creëren. De 80-jarige briefschrijfster Gerda Vogelzang zou er niet aan moeten denken. Ook iets op uw hart? Laat het ons weten.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”