Omwonenden stellen dat er zeker tien keer van zeer dichtbij is geschoten, zeer waarschijnlijk met een automatisch wapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Omwonenden stellen dat er zeker tien keer van zeer dichtbij is geschoten, zeer waarschijnlijk met een automatisch wapen. © MediaTV

Huiveringwekkend; video legt geluid dodelijk mitrailleurvuur liquidatie vast

Een bewakingscamera van een woning aan de Ringvaartweg in Rotterdam-Prinsenland, de buurt waar vrijdagavond de 58-jarige Rotterdammer Cevat Bozdag werd doodgeschoten, heeft het geluid van de fatale kogelregen vastgelegd. Beeld van de koelbloedige liquidatie is op de video niet te zien, maar wel is het secondenlange geratel van een automatisch wapen te horen.

  1. Hilledijk-brandstichter Kenan B. nadrukkelijk op radar Belgische justitie voor ‘duinenmoord’
    PREMIUM

    Hilledijk-brandstich­ter Kenan B. nadrukke­lijk op radar Belgische justitie voor ‘duinen­moord’

    Rotterdammer Kenan B. staat nog steeds op de radar van justitie in België voor een moord uit 2010 in Zeebrugge. Een Belgisch gerecht buigt zich in september over zijn rol in de ‘duinenmoord’, waarbij de ex-partner van B. om het leven kwam. De 55-jarige man zit in Nederland een gevangenisstraf van 10 jaar uit vanwege de fatale woningbrand vorig jaar april aan de Hilledijk. Daarbij kwam de 27-jarige Robert Hendrix, die uit het appartement erboven naar beneden sprong, om het leven. Het vonnis is overigens nog niet definitief, want B. heeft beroep aangetekend tegen zijn straf.