De Witte de Withstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De Witte de Withstraat. © Bart Hoogveld

Horecaman Herman Hell: ‘Deze nieuwe coronamaatregelen zijn een ramp’

Horecaondernemer Herman Hell voorspelt een bloedbad voor de Rotterdamse horeca door de nieuwe coronamaatregelen. Vanaf middernacht gaan de deuren dicht en om 01.00 uur moeten de kroegen helemaal gesloten zijn. ‘Ze snappen er werkelijk helemaal niks van.’

 1. Rotterdamse kroegen moeten om 01.00 uur dicht, na middernacht licht aan in cafés
  update

  Rotterdam­se kroegen moeten om 01.00 uur dicht, na midder­nacht licht aan in cafés

  Na middernacht mag je geen Rotterdamse kroeg meer in en om 01.00 uur moet iedereen de zaak verlaten. Dat zijn twee van de maatregelen die het kabinet met zes veiligheidsregio’s heeft afgesproken om het coronavirus terug te dringen. In deze regio’s, waaronder Rotterdam, laait het virus vooral op onder jongeren. De maatregelen gelden waarschijnlijk voor de hele Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.
 2. Hoe Chantal Lindsen zichzelf terugvond door de Franse bergen én de oude camera van haar moeder
  PREMIUM
  Eigen kweek

  Hoe Chantal Lindsen zichzelf terugvond door de Franse bergen én de oude camera van haar moeder

  Ze was jarenlang freelance journaliste, maar na een solotrip door de Franse bergen mét de oude camera van haar moeder om haar nek gooide Chantal Lindsen (35) het roer drastisch om. Ze besloot haar aandacht te richten op zaken waar ze gelukkiger van werd: fotografie ‘op rolletjes’ én het leven in de buitenlucht. Ze verkoopt nu gelimiteerde afdrukken van haar foto’s met handgeschreven gedichten.