Volgende week is het weer herfstvakantie. Geen school, maar tijd voor leuke dingen. Van griezelen tot bingo in het bos, er is genoeg te doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgende week is het weer herfstvakantie. Geen school, maar tijd voor leuke dingen. Van griezelen tot bingo in het bos, er is genoeg te doen. © ANP Xtra

Herfstvakantie! Maar wat kun je eigenlijk allemaal doen? Meer dan genoeg

De blaadjes vallen, de scholen sluiten. Jawel, daar is-ie weer: de herfstvakantie! De een zakt af naar het zonnige zuiden, de ander blijft lekker op de thuisbasis. Maar wat dan? Wat is er in deze regio leuk voor jong grut, zodat het niet de godganselijke dag aan dat mobieltje of die tablet gekleefd zit? Nou, meer dan genoeg.

  1. Zo vier je mega luxe vakantie in Rotterdam (als je in één dag een maandsalaris kan uitgeven)
    PREMIUM

    Zo vier je mega luxe vakantie in Rotterdam (als je in één dag een maandsala­ris kan uitgeven)

    Een dagje vakantie in eigen stad, maar dan overgoten met het toppunt van luxe. Niet hoeven letten op het budget, waarop normaal altijd beknibbeld moet worden, maar voor eenmaal als een ‘big spender’ Rotterdam ervaren. Hoe zou dat er uit zien? We namen achter de computer de proef op de som en gaven in een dag een maandsalaris uit. ,,U kunt de limousine eventueel ook laten wachten.”