Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Fok (l) en hoofdbouwer Jeroen Kurver in de tot spookhuis omgebouwde oude supermarkt. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Halloween in Beverwaard: trots op uit de hand gelopen wijkfeestje

Halloween in de Beverwaard begon in 2010 als een bescheiden wijkfeestje,. Inmiddels komen er ruim vierduizend bezoekers om gezellig te griezelen. En daarmee is dit het grootste Halloweenfeest van de stad. Gratis.

In het donker doemt een schip op. Om het schip kronkelen lange witte draden. Zijn het spinnenwebben? En wie staat er eigenlijk achter het roer? Dat is geen gewone kapitein. Hij heeft geen gezicht, maar een schedel. Zijn knokige hand stuurt de koers bij, recht op de bezoeker af. Aaarghhh!!! Snel doorlopen, het gordijn door. Eindelijk, licht!

  1. Joël S. veroordeeld tot 6 jaar cel en tbs voor doodsteken studente Sarah

    Joël S. veroor­deeld tot 6 jaar cel en tbs voor doodsteken studente Sarah

    De 24-jarige Joël S. is veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging voor het doodsteken van de Amerikaanse studente Sarah Papenheim. Volgens de rechtbank van Rotterdam is niet bewezen dat hij dat met voorbedachte rade heeft gedaan, maar is hij wel strafbaar voor het doodsteken van zijn huisgenote met 27 messteken. Joël S. moet in totaal ook 68.700 euro aan schadevergoeding betalen aan nabestaanden van Sarah Papenheim.