Volledig scherm
Wie weet waar Mohamed is? © Politie

Grote zorgen om vermissing Mohamed Anaya (26): misdrijf niet uitgesloten

De politie is een onderzoek gestart naar de vermissing van de 26-jarige Mohamed Anaya uit Rotterdam. Zijn moeder maakt zich grote zorgen omdat ze al een paar dagen geen contact krijgt met haar zoon.  Een misdrijf kan niet worden uitgesloten, volgens de politie. 

Mohamed is vrijdag voor het laatst gezien in IJsselmonde en had later die middag mogelijk een afspraak in Den Haag. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

 Mohamed reed waarschijnlijk in een zwarte Volkswagen golf GTE model 7. De motorkap van de auto had een opvallende deuk. De auto is inmiddels aangetroffen. 

Volledig scherm
De aangetroffen auto. © Politie

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Speech van Bert Kreuk maakt indruk bij overhandiging van D-Day vlag aan Trump
    Update

    Speech van Bert Kreuk maakt indruk bij overhandi­ging van D-Day vlag aan Trump

    De Rotterdamse kunstverzamelaar Bert Kreuk heeft vandaag tijdens een speciale ceremonie zijn Amerikaanse D-Day vlag overhandigd aan de Amerikaanse president Donald Trump. Hij mocht drie minuten speechen, het werden er vijf. Bert Kreuk pakte in de East Room van het Witte Huis zijn moment, bij de overhandiging van de D-Day. ,,Er was vooraf niet naar mijn speech gevraagd, vandaar dat het kon”, vertelt hij. ,,Ik was zeer blij met dat vertrouwen.’’