Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP / ANP

Grote verkeerschaos op de weg én in parkeergarage Erasmus MC: mensen ruim een uur vast

updateDoor wegwerkzaamheden aan de Westzeedijk en het niet afsluiten van een stuk van die weg, ontstond er maandagmorgen een enorme verkeerschaos op de verkeersader die door Rotterdam loopt. Bezoekers en patiënten van het Erasmus MC konden de parkeergarage nauwelijks uit.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Capelle en Krimpen hand in hand bij aanpak ‘Algera-flessenhals’: tunnel bij Capelseplein plus fietsbrug
  PREMIUM

  Capelle en Krimpen hand in hand bij aanpak ‘Algera-flessen­hals’: tunnel bij Capels­eplein plus fietsbrug

  Ook Capelle aan den IJssel wil maatregelen nemen om de doorstroming van het verkeer op de Algeracorridor te verbeteren. In het kielzog van de komst van een nieuwe brug in Rotterdam, kiest de IJsselgemeente voor aanpassingen van het Capelseplein, het beter benutten van de Algeraweg en een nieuwe fietsbrug naar Krimpen. Capelle en Krimpen aan den IJssel zitten met deze ingrepen op één lijn.