Ger van Gelder, met aan zijn linkerzijde Leni Honkoop en rechts van hem Marcia Buijs. Ze gaan alle drie op zoek naar een nieuwe baan.
Volledig scherm
PREMIUM
Ger van Gelder, met aan zijn linkerzijde Leni Honkoop en rechts van hem Marcia Buijs. Ze gaan alle drie op zoek naar een nieuwe baan. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Groenteboer Ger sluit met pijn in zijn hart na 38 jaar de deuren

Hij slaapt er niet van, maar weet wel dat het de beste beslissing is. Na 38 jaar sluit Ger van Gelder de deuren van zijn groentewinkel. ,,De klanten blijven weg.''

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Capelle gaat de strijd aan met uitbuiting van scholieren: ‘Veel leed onder jonge slachtoffers’
  PREMIUM

  Capelle gaat de strijd aan met uitbuiting van scholieren: ‘Veel leed onder jonge slachtof­fers’

  Om het toenemende probleem van uitbuiting van scholieren een halt toe te roepen, is er in Capelle aan den IJssel een grootschalige campagne begonnen. Op initiatief van burgemeester Peter Oskam worden jongeren gewaarschuwd voor de gevaren van onder andere het uitlenen van een pinpasje of het rondbrengen van drugspakketjes. Ook lopen meisjes én jongens het risico om seksuele handelingen onder dwang te verrichten.