Kees Veldboer, de overleden oprichter van stichting Ambulance Wens, is geëerd met een boek. Zijn vrouw Ineke en zijn zoon Kees junior namen het eerste exemplaar in ontvangst.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Veldboer, de overleden oprichter van stichting Ambulance Wens, is geëerd met een boek. Zijn vrouw Ineke en zijn zoon Kees junior namen het eerste exemplaar in ontvangst. © Frank de Roo

Gewoon doen: een eerbetoon aan weldoener Kees Veldboer, die in zijn spijkerbroek naar de koning ging

Op de Spido, waar de eerste patiënt van Ambulance Wens in 2007 zijn laatste rondvaart kreeg, is gisteren het levensverhaal van de oprichter van de stichting, wijlen Kees Veldboer, gepresenteerd. Zoon Kees (35) nam het eerste boek in ontvangst. ,,Ik probeer niet in de valkuilen van mijn vader te lopen.”

  1. Frustratie viert hoogtij bij Thomas Verhoeven: ‘Ik dacht echt dat ik ooit een WK-medaille zou halen’
    PREMIUM

    Frustratie viert hoogtij bij Thomas Verhoeven: ‘Ik dacht echt dat ik ooit een WK-medaille zou halen’

    Thomas Verhoeven genoot van het Rotterdam Qualification Meet, dat mede door zijn eigen club Feijenoord Albion in het Rie Mastenbroek Zwembad werd gehouden. Toch zwom hij met frustratie de honderd meter vlinderslag. Door veranderde regels kan hij zich niet meer via zijn favoriete afstand, de vijftig meter vlinderslag, kwalificeren voor eindtoernooien. „Extreem frustrerend.”