Het slachtoffer werd dood in zijn cel gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het slachtoffer werd dood in zijn cel gevonden. © Frank de Roo

Gevangene die is aangehouden vanwege de dood van een celgenoot, zat vast voor gruwelijk levensdelict

De Krimpense gevangene die deze week werd aangehouden vanwege de plotselinge dood van zijn celgenoot, zat vast voor een gruwelijk levensdelict. In de zomer van 2021 stak deze Karim T. (29) zijn huisgenoot dood, nadat hij hem eerst had geprobeerd te wurgen met een Albert Heijn-tas.

 1. LIVE EK-kwalificatie | Oranje gaat na afgang tegen Frankrijk op zoek naar monsterzege tegen Gibraltar

  LIVE EK-kwalifica­tie | Oranje gaat na afgang tegen Frankrijk op zoek naar monsterze­ge tegen Gibraltar

  Het Nederlands elftal wil vanavond met een monsterzege op Gibraltar een beetje revanche nemen voor de afgang van drie dagen eerder in Frankrijk (4-0). ,,De eerste stap is winnen, daarna moeten we zoveel mogelijk goals maken”, zei een getergde bondscoach Ronald Koeman gisteren. ,,We moeten van minuut 1 tot 97 alles doen om zoveel mogelijk goals te maken.” Volg het tweede duel uit de EK-kwalificatie vanaf 19.00 uur in ons liveblog.
  Rotterdam
 2. Pas toen ze erover praatte, wist Lincey dat ze niet de schuld was van haar moeders problemen
  PREMIUM

  Pas toen ze erover praatte, wist Lincey dat ze niet de schuld was van haar moeders problemen

  Een kind van drie dat uit huis geplaatst wordt omdat haar moeder verslaafd geraakt is aan drugs en aan schizofrenie lijdt. Dat overkwam Lincey (26) uit Rotterdam. Pas toen ze erover ging praten, nadat ze op haar 21ste vastliep tijdens een stage, kwam ze af van haar schuldgevoel daarover. ,,Na mijn geboorte kreeg mijn moeder een postnatale depressie. Dat heeft haar psychoses wel getriggerd, denk ik.”
  Rotterdam