De Zwollenaren Gerard Nijkamp (links) en Max Huiberts zijn als technisch directeur beiden succesvol in de eredivisie.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zwollenaren Gerard Nijkamp (links) en Max Huiberts zijn als technisch directeur beiden succesvol in de eredivisie. © Beeldbewerking: ProShots en Ed van de Pol

Gerard Nijkamp (Sparta) en Max Huiberts (AZ) zorgen voor Zwols succes in de eredivisie: ‘Je moet een dikke huid hebben’

De een stuwt AZ naar de top, de ander brengt Sparta Rotterdam in hogere sferen. Hoe Max Huiberts (52) en Gerard Nijkamp (53), beiden uit Zwolle, zich als technisch directeur ontpoppen tot een succesnummer in de eredivisie. ,,Heb thuis weleens gezegd: zo lang ik dit werk doe, zal ik nooit de vader zijn die in alle rust alles van zich af kan zetten.”

0 reacties

 1. Daarom blijft er aandacht voor Laura H. en andere met ‘koks’ getrouwde koekjes bakkende ‘huisvrouwen’
  PREMIUM
  column

  Daarom blijft er aandacht voor Laura H. en andere met ‘koks’ getrouwde koekjes bakkende ‘huisvrou­wen’

  De verkrachtingsscène was aangrijpend en het deel waarin de mediafascinatie voor IS-vrouwen werd blootgelegd ronduit hilarisch. De makers van Toneelgroep Maastricht hadden zoveel aandacht besteed aan de details dat ik me even in Irak waande. Ergens in een tent, tegenover een tot slaaf gemaakte vrouw. Ondertussen snikte de jezidi-vriend naast me: eindelijk een groot podium voor het verhaal van de slachtoffers.
  Rotterdam
 2. Nauwelijks concurrentie voor bloedzuigerklinieken in Brielle en Rotterdam: mensen zijn toch wat angstig
  PREMIUM

  Nauwelijks concurren­tie voor bloedzui­ger­kli­nie­ken in Brielle en Rotterdam: mensen zijn toch wat angstig

  Voor sommige mensen is de gedachte alleen al voldoende om een flink blokje om te lopen. Een behandeling met bloedzuigers, die zich vers uit de ijskast vol lurken met je rode lichaamssap, om je als dank daarvoor een kleine apotheek aan geneeskrachtige stoffen terug te geven. Hirudo-therapeut Marja Kruis zweert erbij. ,,Heb al heel wat patiënten van hun pijn afgeholpen.”
  Rotterdam