Shirley Heinsman geniet van het menu dat chef kok Jos Grootscholten van sterren restaurant het Perceel in Capelle aan den IJssel heeft gemaakt voor mensen die hun smaak zijn kwijtgeraakt.
Volledig scherm
Shirley Heinsman geniet van het menu dat chef kok Jos Grootscholten van sterren restaurant het Perceel in Capelle aan den IJssel heeft gemaakt voor mensen die hun smaak zijn kwijtgeraakt. © Frank de Roo

Gemist? Zo kun je van eten genieten zonder geur en smaak en waar kun je nog plassen in Rotterdam?

Gemist?Ben je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit Rotterdam en omstreken vandaag te volgen? Dit is het nieuws van woensdag 28 oktober.

  1. Kleine horecaondernemers met hoge huur hebben het loodzwaar: ‘Steeds meer zaken in de verkoop’
    PREMIUM

    Kleine horecaon­der­ne­mers met hoge huur hebben het loodzwaar: ‘Steeds meer zaken in de verkoop’

    Tal van horecaondernemers doen vanwege de coronacrisis hun bar of restaurant in de verkoop. Dat stelt Marcel Verbaas van makelaardij Knook & Verbaas die volop in de regio Rotterdam actief is. De nieuwe sluiting, vanwege de tweede golf aan besmettingen, is vaak het laatste zetje om een nieuwe eigenaar te zoeken. ,,Vooral kleine ondernemers met een megahuur hebben het loodzwaar.’’
  1. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
    Play

    Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld

  2. Nieuwe sinterklaasfilm voor Zierikzeese kinderen
    Play

    Nieuwe sinter­klaas­film voor Zierikzee­se kinderen