De menselijke resten die een Stellendamse visser eind april vorig jaar in zijn visnet had, blijken van de 62-jarige Fransman Sylvain Roussel. Hij kwam vorig jaar om bij een vliegtuigcrash voor de kust van Normandië.
Volledig scherm
De menselijke resten die een Stellendamse visser eind april vorig jaar in zijn visnet had, blijken van de 62-jarige Fransman Sylvain Roussel. Hij kwam vorig jaar om bij een vliegtuigcrash voor de kust van Normandië. © Forensische Opsporing Rotterdam

Gemist? Opgeviste lichaamsdelen zijn van Fransman en verpleeghuizen bereiden zich voor op ‘code zwart’

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit Rotterdam en omstreken vandaag te volgen? Dit is het nieuws van vrijdag 26 februari. 

 1. Spectaculair: zo zagen de eerste luchtfoto’s van Rotterdam er in 1924 uit
  PREMIUM
  video

  Spectacu­lair: zo zagen de eerste luchtfoto’s van Rotterdam er in 1924 uit

  Het is ‘Rotterdam van boven’ avant la lettre. Waar tegenwoordig vernuftige drones door het zwerk scheren om luchtopnames van stad en land te maken, moest er een kleine eeuw geleden een heuse kist van de KLM de lucht in om ons een helikopterblik op Rotterdam te gunnen. De Barendrechtse filmmaker Bas Romeijn tikte zo’n bijzondere fotoserie uit 1924 op de kop en monteerde de beelden tot een lopend geheel.
 1. Kabinet ziet ruimte voor versoepelingen 28 april
  Play

  Kabinet ziet ruimte voor versoepe­lin­gen 28 april

 2. Grote brand verwoest kustpaviljoen Bar Goed
  Play

  Grote brand verwoest kustpavil­joen Bar Goed