Een dief die het puur en alleen op reisgidsen heeft gemunt. Sta-pel-gek worden ze ervan bij vestigingen van boekhandel Bruna in Hoogvliet en Hellevoetsluis.
Volledig scherm
Een dief die het puur en alleen op reisgidsen heeft gemunt. Sta-pel-gek worden ze ervan bij vestigingen van boekhandel Bruna in Hoogvliet en Hellevoetsluis. © CHUTTERSNAP on Unsplash

Gemist? Man aangehouden voor schieten woning Diergaardesingel en reisgidsendief teistert middenstand

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit Rotterdam en omstreken vandaag te volgen? Dit is het nieuws van dinsdag 24 augustus. 

 1. Onder de rook van de Kuip kun je klimmen op kunst: ‘Het is echt ontworpen voor jong en oud’
  PREMIUM

  Onder de rook van de Kuip kun je klimmen op kunst: ‘Het is echt ontworpen voor jong en oud’

  Klimmen op kunstwerken? Ben je betoeterd? Nee, serieus, op Rotterdam-Zuid mag het, graag zelfs. Tenminste, op de twee bronzen beelden in het Stadionpark, onder de rook van Feyenoord. Vanaf vrijdag mag je erop, want naast kunst zijn het ook echte klimrotsen, ontworpen door meervoudig Nederlands kampioen sportklimmen Tim Reuser. En ja, zelfs als je nog nooit hebt geklauterd, kun je erop.
 2. Roostermaker Gerrit verrast zieke collega: 1000 leerlingen en leraren zwaaien naar ziekenhuisraam

  Roosterma­ker Gerrit verrast zieke collega: 1000 leerlingen en leraren zwaaien naar ziekenhuis­raam

  Roostermaker Gerrit Janssen van het Guido de Brès, een middelbare school in Rotterdam-IJsselmonde, kreeg donderdagochtend te horen dat zijn collega Diana Goud in een ziekenhuiskamertje ligt met uitzicht op de school. Janssen handelde snel want binnen drie kwartier kreeg hij de administratie zover om door de speakers van de school, de leerlingen en het personeel op te roepen om onder het ziekenhuisraam van mevrouw Goud te zwaaien.