In het filmpje van Stadsbeheer -in elkaar gezet door Mitchel Viljeer (links) wordt volop gezongen. En dat gaat niet altijd even zuiver.
Volledig scherm
In het filmpje van Stadsbeheer -in elkaar gezet door Mitchel Viljeer (links) wordt volop gezongen. En dat gaat niet altijd even zuiver. © Gemeente Rotterdam

Gemist? Hilarisch filmpje songfestival en shishalounges niet crimineler dan rest van de horeca

Ben je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit Rotterdam en omstreken vandaag te volgen? Dit is het nieuws van maandag 17 mei. 

 1. Koen (17): ‘Als het even kan, ben ik over 20 jaar met pensioen en woon ik de helft van het jaar op Ibiza’
  PREMIUM
  ik zeg je

  Koen (17): ‘Als het even kan, ben ik over 20 jaar met pensioen en woon ik de helft van het jaar op Ibiza’

  Waar hun opa en oma spreken over Rotjeknor, hebben zij het over Roffa. Zijn volwassenen druk met huisje-boompje-beestje, zij hebben andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn 17, bijna volwassen, wonen in of rond Rotterdam en doen hun verhaal. Samen met zijn familie zit Koen van den Bulk, vernoemd naar voetballer Coen Moulijn, regelmatig bij Feyenoord op de tribune: „Het lijkt of die seizoenskaart ook steeds duurder wordt.”
 2. Zingende politieagente Chanté (25): ‘Allerbelangrijkste is om veilig thuis te komen bij je geliefde’

  Zingende politie­agen­te Chanté (25): ‘Allerbe­lang­rijk­ste is om veilig thuis te komen bij je geliefde’

  De 25-jarige Chanté van der Lugt uit Vlaardingen was haar hele jeugd bezig met muziek en ging naar het Conservatorium in Rotterdam. Toen ze op 19-jarige leeftijd aan haar carrière begon, kwam ze echter niet op het podium terecht, maar bij de politie. Nu is de politieagente toch weer de muziekwereld ingedoken en heeft ze onlangs haar eerste eigen nummer Vannacht bij jou uitgebracht.