Wie via de Erasmusbrug moest reizen, stond vrijdagavond even flink in de file.
Volledig scherm
Wie via de Erasmusbrug moest reizen, stond vrijdagavond even flink in de file. © ANP

Flinke file door storing slagbomen van Erasmusbrug

updateNiet iedereen kon  vrijdagavond rustig aan het weekend beginnen. Een flink aantal automobilisten die vanuit het centrum over de Erasmusbrug naar Zuid probeerde te rijden, stond vrijdagavond in de file. De slagbomen op de brug gingen niet meer omhoog. Inmiddels is de storing weer verholpen. 

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Ajax start definitief in voorronde Europa League, Sparta en Twente strijden om laatste ticket

  Ajax start definitief in voorronde Europa League, Sparta en Twente strijden om laatste ticket

  De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. FC Twente en Sparta vechten uit wie dat laatste ticket bemachtigt. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
  Rotterdam