Het Rotterdamse stadhuis werd dinsdag tot laat in de avond bewaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Rotterdamse stadhuis werd dinsdag tot laat in de avond bewaakt. © Foto AD

Feyenoord verbaasd over nieuwe afspraak met gemeenteraad, club heeft meer tijd nodig

Het is maar de vraag of het gesprek tussen de gemeenteraad en de leiding van Feyenoord, dat volgende week zou plaatsvinden, doorgaat. Binnen Feyenoord is met ‘verbazing en ontsteltenis’ gereageerd op het bericht dat de club volgende week aanwezig zal zijn op het stadhuis, melden ingewijden.

  1. Man met vals identiteitsbewijs aangehouden met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

    Man met vals identi­teits­be­wijs aangehou­den met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

    De Zeehavenpolitie Rotterdam heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden die een bedrag van 28.300 euro in cash op zijn hotelkamer bewaarde. De man had geen aannemelijke verklaring over de herkomst van het geld en wordt verdacht van witwassen. Ook had de man een vals identiteitsbewijs bij zich en bleek hij in Duitsland nog een vrijheidsstraf open te hebben staan.
  2. Eurovisie Songfestival: mogelijk 48 bezoekers besmet tijdens shows in Rotterdam Ahoy

    Eurovisie Songfesti­val: mogelijk 48 bezoekers besmet tijdens shows in Rotterdam Ahoy

    Tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy zijn in totaal 48 bezoekers mogelijk besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend festivalgangers, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle bij de entree. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in de Maasstad bij.