Explosie bij flatwoning Aelbrechtskade in Rotterdam

met videoBij een flatwoning op de Aelbrechtskade in Rotterdam-West heeft donderdagmiddag een explosie plaatsgevonden. Op de voordeur was een explosief bevestigd. De politie kan nog niet vertellen om wat voor soort voorwerp het gaat.

 1. Zingende politieagente Chanté (25): ‘Allerbelangrijkste is om veilig thuis te komen bij je geliefde’

  Zingende politie­agen­te Chanté (25): ‘Allerbe­lang­rijk­ste is om veilig thuis te komen bij je geliefde’

  De 25-jarige Chanté van der Lugt uit Vlaardingen was haar hele jeugd bezig met muziek en ging naar het Conservatorium in Rotterdam. Toen ze op 19-jarige leeftijd aan haar carrière begon, kwam ze echter niet op het podium terecht, maar bij de politie. Nu is de politieagente toch weer de muziekwereld ingedoken en heeft ze onlangs haar eerste eigen nummer Vannacht bij jou uitgebracht.
 2. Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedompeld in gloeiend heet water
  PREMIUM

  Zwaar ondervoede baby verminkt: armpjes werden ondergedom­peld in gloeiend heet water

  Gillend van de pijn door ernstige tweede- en derdegraads brandwonden werd een 1-jarige baby in de nacht van 1 op 2 februari het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam binnengebracht. De armpjes van het tevens ondervoede meisje waren in een emmer met kokend heet water gestopt. Wie had die gruweldaad op haar geweten? Was het de moeder? Of verminkte de 51-jarige Line W. het meisje dat met moeder bij haar inwoonde in haar Rotterdamse woning?