Vrijzwemmen is weer echt vrij zwemmen. In de Rotterdamse zwembaden, zoals hier in De Wilgenring, gelden geen coronamaatregelen meer. Kijken bij de zwemles mag ook weer.
Volledig scherm
Vrijzwemmen is weer echt vrij zwemmen. In de Rotterdamse zwembaden, zoals hier in De Wilgenring, gelden geen coronamaatregelen meer. Kijken bij de zwemles mag ook weer. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Eindelijk mogen de haren weer gewassen worden na het zwemmen: ‘shampoo-politie’ opgedoekt

De ‘shampoo-politie’ is opgedoekt, er mag weer lekker worden gesopt onder de douche in de Rotterdamse zwembaden. Alle coronamaatregelen zijn door het afvoerputje gespoeld. Dat betekent niet meer reserveren, geen rem meer op het aantal bezoekers, geen 1,5 meter meer en weer kijken bij zwemles.

  1. Wordt er een nieuwe Star Wars-film opgenomen in dit verlaten politiebureau?
    PREMIUM

    Wordt er een nieuwe Star Wars-film opgenomen in dit verlaten politiebu­reau?

    Het al jaren verlaten, tijdens de avondklokrellen van begin dit jaar zwaar mishandelde politiebureau Sandelingplein op Zuid staat aan de vooravond van een nieuw leven. Na een ingrijpende verbouwing moet dit een modern, vrijwel klimaatneutraal onderkomen worden voor agenten op de linker Maasoever, in het hart van de oude wijken. De eerste stappen zijn dinsdag gezet met een futuristische 3d-scan van het pand.